over ons en onze praktijk


Ik ben Beitske Heida.

Na mijn afstuderen in 2004 aan de Hanzehogeschool in Groningen, ben ik mijn droom gaan verwezenlijken door mijn eigen praktijk op te zetten aan de Sluisweg 3 in Steenwijk. Mijn passie ligt bij het behandelen van tandvlees problemen en te zorgen voor een fris en gezond gebit.

Ik werk op maandag, dinsdag + avond en donderdag. 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Esther Kamps. In 2006 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist, bachelor of health, aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn aandachtsgebieden, naast het behandelen van tandvleesproblematiek, liggen bij jeugdzorg en voeding en mondgezondheid.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag

 

Mijn naam is Henny. Vanaf het allereerste begin ben ik in de praktijk aanwezig geweest om alles rondom de behandeling gestroomlijnd te laten verlopen. Van het reinigen van instrumentarium tot het maken van de afspraken. Ik zie u graag in de praktijk!

Ik ben Anna en sinds augustus 2016 werkzaam als praktijk assistente bij mondhygiënepraktijk Steenwijkerland. Evenals Henny verwelkom ik u graag in de praktijk of sta u te woord aan de telefoon.


onze praktijk


Mondhygiënepraktijk Steenwijkerland is sinds mei 2006 gevestigd aan de Sluisweg 3 te Steenwijk.

Beitske Heida heeft samen met Henny de praktijk sinds die tijd uitgebouwd tot een bloeiende praktijk en hebben in 2016 besloten uit te gaan breiden. De praktijk heeft 2 behandelkamers en daarmee is de mogelijkheid ontstaan voor Esther Kamps om het team te komen versterken. 

 

De samenwerking met Esther betekent niet alleen dat de behandelcapaciteit groter zal worden, maar ook dat de expertise van de beide mondhygiënisten zal leiden tot optimale mondzorg, professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Beide mondhygiënisten zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten, de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

 

Als specialisten in de preventieve mondzorg streven wij naar een gezonde mond voor iedereen!